Gå direkte til hovedindhold

Ønsker du at lave endnu en QR-kode?

Qr Code Preview Image.
Opret en dynamisk QR-kode på få minutter
Scanner QR med telefon
1. Vælg en destination.
Send folk til din hjemmeside, sociale medier – du vælger selv.
2. Tilpas dit design
Tilføj unikke detaljer, som farver, ikoner med mere.
3. Download din kode
Din kode er klar til brug og gemt på din Vista-konto. Du kan opdatere mål-URL’en når som helst.
Ofte stillede spørgsmål
En ”quick response” eller en ”QR”-kode er en slags gitter-stregkode, som en digital enhed kan aflæse. De fleste smartphones kan scanne QR-koder med kamera-appen.
En scanning af en QR-kode sender din målgruppe derhen, hvor du ønsker, de kommer hen. Det kan være en hjemmeside, en side på sociale medier, et online menukort eller tilmelding til et arrangement. Andre anvendelsesområder til QR-koder omfatter betaling, deling af kontaktoplysninger og afspilning af lydklip eller musik.
Det er her, du kan være kreativ. QR-koder kan placeres på masser af ting, som din målgruppe bruger eller støder på i hverdagen. Du kan sætte dem på visitkort, foldere, plakater, kaffekrus eller andre reklameartikler.
Du kan oprette din egen QR-kode på få sekunder. Du skal blot vælge, hvad QR-koden skal linke til og trykke på Opret. Derefter kan du tilpasse farven og formen på QR-kodemønsteret. Du kan også uploade ikoner, der skal placeres midt i QR-koden, så den virkelig kommer til at se ud, som du ønsker.
Ja, VistaPrint QR-kode-generatoren er helt gratis.
Nej. QR-koder udløber ikke. En QR-kode kan scannes så mange gange, det er nødvendigt, og de udløber ikke.
Statiske QR-koder kan ikke ændres, efter de er oprettet og trykt. Hvis linket ikke virker, eller du vil opdatere linket, er du nødt til at oprette og trykke en ny kode. Dynamiske QR-koder, derimod, kan ændres i realtid. Alle QR-koder fra VistaPrint oprettes dynamisk.