Gå til hovedinnhold

Ønsker du å lage en annen QR-kode?

Qr Code Preview Image.
Opprett en dynamisk QR-kode på få minutter
Skanne QR ved hjelp av telefon
1. Velg en destinasjon.
Send folk til nettstedet ditt, sosiale medier og andre steder.
2. Tilpass designet ditt
Legg til egne detaljer, farger, ikoner og mer.
3. Last ned koden
Koden din er klar til bruk og lagret på Vista-kontoen din. Du kan oppdatere URL-adressen den peker til når du vil.
Spørsmål og svar
En QR-kode er en type strekkode som kan skannes av en digital enhet. De fleste smarttelefonene kan skanne QR-koder med kamera-appen.
Ved å skanne QR-koden, tar du publikummet ditt dit du vil de skal gå. Dette kan være en nettside, en konto på sosiale medier, en meny på nettet eller registrering til et arrangement. QR-koder kan også brukes som et hjelpemiddel for betaling, deling av kontaktinformasjon, samt avspilling av et lydklipp eller musikk.
Det er her du kan bli kreativ. QR-koder kan brukes på mange ting som publikummet ditt kommer borti hver eneste dag. Du kan sette dem på visittkort, brosjyrer, plakater, kaffekrus og mange andre reklameprodukter.
I tillegg tar det bare få sekunder å opprette en egen QR-kode. Først må du velge URL-adressen du vil at QR-koden skal kobles til. Deretter klikker du Opprett. Du kan tilpasse fargen og formen på QR-kode-mønsteret. I tillegg kan du laste opp ikoner midt i koden slik at den passer perfekt til din bedrift.
Ja, QR-kode-generatoren fra VistaPrint er helt gratis.
Nei, QR-kodene har ingen begrenset varighet. QR-koden kan scannes så mange ganger du ønsker og går aldri ut på dato.
Statiske QR-koder kan ikke endres etter at de er opprettet. Hvis lenken blir brutt, eller du vil oppdatere URL-adressen, må du lage og publisere en ny kode. Dynamiske QR-koder derimot kan endres og oppdateres i sanntid. Alle QR-kodene fra VistaPrint er dynamiske.