Hoppa till huvudinnehållet

Vill du skapa en QR-kod till?

Qr Code Preview Image.
Skapa en dynamisk QR-kod på bara några minuter
Skanna QR med mobilen
1. Välj destination.
Skicka folk till din hemsida, dina sociala medier – vad du vill.
2. Gör designen personlig
Lägg till unika detaljer, som färger och symboler med mera.
3. Ladda ner koden
Koden är färdig att använda, och sparad på ditt Vista-konto. Du kan när du vill uppdatera målwebbadressen.
Frågor och svar
En ”quick response”-kod eller en ”QR”-kod är en typ av matrisstreckkod som kan läsas av en digital enhet. De flesta smartphones kan skanna QR-koder med kameraappen.
När kunden skannar din QR-kod ska de komma dit där du vill att de ska hamna. Det kan vara en hemsida, ett konto i sociala medier, en onlinemeny eller en registreringssida för ett evenemang. QR-koder kan också användas till att ta betalt, dela kontaktuppgifter eller spela upp ljudklipp eller musik.
Här kan du vara lite kreativ. QR-koder kan användas på massor av saker som din målgrupp använder eller ser varje dag. Sätt den på visitkort, broschyrer, affischer, muggar eller andra reklamartiklar.
Det tar bara några sekunder att skapa en QR-kod. Välj bara vad du vill länka QR-koden till och klicka på Skapa. Sedan kan du anpassa färg och form på mönstret på QR-koden. Dessutom kan du ladda upp ikoner som visas i mitten av QR-koden så att du får den precis som du vill ha den.
Ja, VistaPrints QR-kodgenerator är helt gratis.
Nej. QR-koder löper inte ut. En QR-kod kan skannas hur många gånger som helst, de går inte ut.
Statiska QR-koder kan inte ändras när de skapats och tryckts. Om länken är trasig eller om du vill uppdatera länken måste du skapa och trycka en ny kod. Dynamiska QR-koder däremot, de kan redigeras i realtid. Alla VistaPrints QR-koder är dynamiska.